Το Ιατρείο

Στον ευχάριστο, σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας, ασκόντας γενική οδοντιατρική σε ενηλίκους και παιδιά, εφαρμόζουμε όλες τις νέες τεχνικές, με σκοπό την αρτιότερη και εξατομικευμένη φροντίδα για τον κάθε ασθενή.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών, γι΄αυτό ο εξοπλισμός του ιατρείου έχει γίνει με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα και εργαλεία, καθώς και άριστης ποιότητας αναλώσιμων υλικών.

Η οδοντιατρική είναι τεχνολογία και επιστήμη μαζί, το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από την τεχνογνωσία αλλά συνδυάζεται με την γνώση και αγάπη για το αντικείμενο, γι΄αυτό και επενδύουμε στην συνεχή μας επιμόρφωση για τις εξελίξεις στην σύγχρονη οδοντιατρική. Συνδυαστικά με την λεπτομερή και ολοκληρωμένη θαραπεία από την πλευρά του οδοντιάτρου, απαραίτητη είναι και η ενημέρωση του ασθενή ώστε να διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του σχεδίου θεραπείας αλλά και να διατηρήσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ένα πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης του ασθενή στην αίθουσα αναμονής και στο χώρο του οδοντιατρείου, για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις πιθανές εναλλακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος σας με κάποια βίντεο, καθώς και οδηγίες που θεωρούνται απαραίτητες ύστερα από επεμβατικές διαδικασίες.

 

Eξοπλισμός ιατρείου

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με μέσα σύγχρονων προδιαγραφών που μας
διευκολύνουν στη θεραπεία των ασθενών γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Μερικά εξ αυτών είναι:

- Οδοντιατρική έδρα τελευταίας τεχνολογίας με επιπρόσθετο χειρουργικό μοτέρ.

- Ενδοστοματική κάμερα για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του ασθενή κατά της θεραπείας.

- Ψηφιακή ακτινογραφία για ακτινογραφικό έλεγχο με ελάχιστη ακτινοβολία και ευκρίνεια εικόνας που μπορούμε να επεξεργαστούμε στον υπολογιστή.

- Εντοπιστή ακρορρίζιου και μοτέρ ενδοδοντίας για αρτιότερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή ενδοδόντιων θεραπειών (απονευρώσεων).

- Διοδικό λέιζερ για λεύκανση αλλά και για εύκολες και ανώδυνες μικροεπεμβάσεις στους μαλακούς ιστούς.

- Ο κύκλος απολύμανσης- αποστείρωσης τηρείται με αυστηρό πρωτόκολλο, τα εργαλεία καθαρίζονται, απολυμαίνονται, σφραγίζονται σε ατομικές συσκευασίες, αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο και φυλάσσονται σε κλειστές συσκευασίες

Εντοπιστής ακρορριζίου

Ο εντοπιστής ακρορριζίου είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, η οποία σε συνδυασμό με την ακτινογραφία μας βοηθά να προσδιορίσουμε το μήκος της ρίζας ενός δοντιού σε περίπτωση ενδοδοντικής θεραπείας. Η ακρίβεια που προσφέρει ο εντοπιστής ακρορριζίου συμβάλλει σε μια αποτελεσματική ενδοδοντική θεραπεία με μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή.

Διοδικό laser

Η τεχνολογία του διοδικού laser έχει εφαρμογή σε πολλά πεδία της Οδοντιατρικής όπως είναι:

Το laser προσφέρει άνεση για τον ασθενή, ακρίβεια και υψηλή αποτελεσματικότητα σε κάθε θεραπεία.

Νέο απόκτημα

Συσκευή μέτρησης οστεοενσωμάτωσης

Η τάση στην εμφυτευματολογία σήμερα είναι οι μικρότεροι χρόνοι επούλωσης, γεγονός που αυξάνει τις απαιτήσεις προς την κλινική ομάδα. Στην περίπτωση που οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, η χαμηλή αρχική σταθερότητα αυξάνει τις πιθανότητες απώλειας του εμφυτεύματος.

Η συσκευή μέτρησης οστεοενσωμάτωσης παρέχει ακριβείς και αντικειμενικές μετρήσεις της σταθερότητας του εμφυτεύματος, βοηθώντας τον οδοντίατρο να λάβει τη σωστή απόφαση σχετικά με τον χρόνο φόρτισης.

Ένας στυλίσκος που τοποθετείται στο εμφύτευμα, διεγείρεται και η συχνότητα δόνησης καταγράφεται από τη συσκευή και παρουσιάζεται ως μέτρηση.

Ο βαθμός οστεοενσωμάτωσης μπορεί να καθοριστεί λαμβάνοντας μία αρχική μέτρηση αναφοράς κατά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος και μια ακόμα πριν από την φόρτιση.

Μειώνει τον χρόνο θεραπείας

Με την τοποθέτηση του στυλίσκου στο εμφύτευμα η μέτρηση γίνεται αμέσως.